Hulsberg heeft eindelijk zijn nieuwe tennispark

Print
Hulsberg heeft eindelijk zijn nieuwe tennispark

Afbeelding: Rob Oostwegel

Hulsberg - Het vernieuwde tennis- en padelcomplex in Hulsberg is zaterdag geopend door voormalig proftennisser Sjeng Schalken.

Het park wordt de thuishaven van Tennis- en Padelvereniging De Dassenburcht, die vorig jaar is ontstaan uit een fusie tussen de tennisclubs uit Hulsberg, Nuth en Wijnandsrade.

Problemen
Er was de afgelopen jaren veel gedoe over het sportpark. De tennisclub uit Schimmert haakte af, de communicatie tussen twee nieuwe wethouders en de clubs verliep in het begin moeizaam en de bouwwerkzaamheden liepen enkele keren vertraging op.

Gloednieuw
Maar het resultaat mag er wezen. Er zijn acht gloednieuwe tennisbanen, twee padelbanen en een volledig gerenoveerde kantine. En mocht het ledenaantal van 400 stijgen, dan zijn twee extra tennis- en twee extra padelbanen nog een optie.

Daarnaast heeft de aangrenzende voetbalclub een nieuw grasveld gekregen dat parallel ligt aan het hoofdveld. Gewerkt wordt nog aan de nieuwe ingang aan de kant van de sporthal, dit om de buurt te ontlasten.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →