Snelle spaghettislurpers voor eetwedstrijd gezocht

Print
Snelle spaghettislurpers voor eetwedstrijd gezocht

Afbeelding: iStock

Wie goed is spaghetti eten zonder handen kan woensdag bij pastabar Fresco in Heerlen meedoen aan een pasta-eetwedstrijd. Degene die het snelst zonder handen of bestek een bord spaghetti met napolitanasaus kan wegslurpen is de winnaar.

Het idee ontstond door een foto die in de pastabar hangt, vertelt uitbaatster Asnath Sailer. “Achterin de zaak hangt een zwartwit-foto van een paar dames die spaghettislierten opslurpen. Zo kwamen we met het personeel op het idee om deze wedstrijd te organiseren.”

Spelregels
De spelregels zijn simpel. Alle deelnemers krijgen een bord spaghetti met saus voor hun neus gezet. Degene die dit bord het snelst opeet zonder daarbij handen of bestek te gebruiken is de winnaar. “Het zou kunnen dat deelnemers een creatieve manier vinden om de spaghetti te eten”, zegt Sailer. “Maar persoonlijk zie ik geen andere manier dan gewoon met de neus erin duiken en slurpen.”

De spaghetti-eetwedstrijd start woensdag 11 juli om 18:00 uur in de pastabar aan de Pancratiusstraat. De kosten van deelname bedragen 4,50 euro en de drie snelste slurpers winnen respectievelijk een diner voor twee in pastabar Fresco, een bioscoopbon of een waardebon voor een haarknipbeurt. Inschrijven kan tot een uur voor de wedstrijd met een privébericht via de facebookpagina van Fresco: www.facebook.com/frescopastabar.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →