Heerlense app gaat de wereld over

Print
Heerlense app gaat de wereld over

Afbeelding: iStock

De Heerlense app van Street Art Cities verovert de wereld. Het collectief breidt de digitale routekaart langs stedelijke murals deze maand uit met twee features: een agenda en een persoonlijke map voor alle murals die de gebruiker heeft gezien.

Met de gratis app van Street Art Cities (www.streetartcities.com) heb je geen gids meer nodig in Heerlen. En ook niet steden als Aken, Antigua, Antwerpen, Bergen, Berlijn, Borås, Gent, Goteborg, Hamburg, Keulen, Los Angeles, Medellín, Minsk, Montpellier, Montreal, Parijs en Toulouse.

Hasselt
De twee nieuwe features gelden alleen voor steden die een official partnership aangaan met Street Art Cities. Deze maand doet Hasselt dat. De hoofstad van Belgisch Limburg timmert ook flink aan de weg met muurschilderingen. Bart Temme van Street Art Cities: "Meerdere steden in onder meer Australië, Schotland en Italië bekijken op dit moment die optie."

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →