MVV laat keeperstrainer nog niet gaan

Print
MVV laat keeperstrainer nog niet gaan

Afbeelding: Archief ANP

MVV laat keeperstrainer Hans Spillmann voorlopig nog niet gaan. Dat zegt hoofdtrainer Ron Elsen.

Spillmann tekende een week geleden een contract bij Alemannia Aachen, om daar keeperstrainer van het eerste team te worden. "Maar tegelijk heeft hij nog een contract bij MVV", zo zegt Elsen. "We kunnen niet zomaar mensen met een contract de deur uit laten lopen. Dat geldt voor voetballers, maar net zo goed voor trainers en andere leden van de trainersstaf. Als we daaraan beginnen, zeten we de deur open voor anarchie."

Verrassing
Alemannia Aachen maakte een week geleden bekend dat de 49-jarige Spillmann een contract had getekend bij de Duitse club, waar hij al eerder werkte. In het bericht meldde de club dat Spillmann per direct de doelmannen van de hoofdmacht zou trainen. Maar zijn vertrek was een complete verrassing voor de Maastrichtse formatie.

Elsen zegt dat de twee partijen er nu uit moeten komen. "Ik sluit niet uit dat we hem dit seizoen helemaal niet laten gaan als we er niet uitkomen."

Spillmann zelf wil geen reactie geven op de ontstane situatie. "Ik heb er niets over te melden. We hebben interne afspraken gemaakt. Daar laat ik het bij."