Rechtbank: Stan T. hoeft niet terug de cel in

Print
Rechtbank: Stan T. hoeft niet terug de cel in

Afbeelding: iStock

Vlodrop - De rechtbank Midden-Nederland in Utrecht heeft Stan T. (20) uit Vlodrop dinsdag veroordeeld tot acht maanden celstraf waarvan drie voorwaardelijk. Ook moet hij zich een jaar in een kliniek voor geestelijke gezondheidszorg laten behandelen.

Omdat T. al langer dan vijf maanden in voorarrest heeft gezeten, hoeft hij niet terug naar de cel. 

Bedreiging en afpersing
Stan T. heeft, onder het mom van goede contacten met een Duitse motorbende, eind 2017 een 27-jarige vrouw uit Maartensdijk gestalkt en haar en haar familie bedreigd en proberen af te persen. Hij was kwaad omdat de vrouw niet in wilde gaan op zijn avances.

Lees ook: Justitie wil behandeling voor ‘oplichter’ Stan T.

De politie pakte T. op 27 december in Maartensdijk op het erf van de vermeende slachtoffers op. Hij was toen net drie weken uit de gevangenis.  De man uit Vlodrop moest eerder de cel in omdat er vanuit het hele land aangiftes tegen hem waren gedaan. 

Hij zou onder andere via internet hebben gesjoemeld met voetbalkaartjes en een ex-vriendin hebben gestalkt. De rechtbank Limburg moet deze zaak nog behandelen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen