Camerabeelden van horlogedief bij juwelier in Maastricht in Opsporing Verzocht

Print
Camerabeelden van horlogedief bij juwelier in Maastricht in Opsporing Verzocht

Foto ter illustratie. Afbeelding: Istock

In het televisieprogramma Opsporing Verzocht worden dinsdagavond 10 juli, camerabeelden getoond van een man die op 8 mei bij een juwelier in het centrum van Maastricht een horloge heeft gestolen.

De verdachte bezocht de winkel aan de Stationsstraat op dinsdag 8 mei. Hij toonde interesse in een horloge. De man vertrok even later met het horloge uit de winkel, zonder te betalen.

In het programma dat om 20.35 uur begint op NPO2 toont de politie bewakingscamerabeelden van de verdachte in de hoop zijn identiteit te kunnen achterhalen.

Mensen die tips over deze persoon hebben, kunnen contact opnemen met de politie via 0900 - 88 44 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen