Debuut Susic bij monsterzege VVV op SVEB

Print
Debuut Susic bij monsterzege VVV op SVEB

Afbeelding: ANP Pro Shots

Tino-Sven Susic heeft dinsdagavond zijn eerste minuten gemaakt in het shirt van VVV. In de met 0-16 gewonnen oefenwedstrijd tegen vierdeklasser SVEB deed hij de eerste helft mee en maakte de middenvelder twee doelpunten.

Na rust werd Susic vervangen door Clint Leemans, die mogelijk zijn laatste wedstrijd voor VVV heeft gespeeld. Leemans staat net als Vito van Crooij in de nadrukkelijke belangstelling van PEC Zwolle.

Productief
Leemans maakte er vijf en was daarmee de productiefste man aan Venlose zijde. Kylian Hazard deed negentig minuten mee en maakte er drie. "Kylian blijft nog een paar dagen meetrainen. Ik kan nog niet zeggen of hij een contract krijgt. We moeten alle mogelijkheden bekijken als het gaat om het halen van nieuwe spelers", aldus VVV-coach Maurice Steijn die een aantal spelers aan de kant hield vanwege pijntjes.

De verwachting is dat Danny Post en Jonathan Opoku volgende week woensdag wel kunnen meespelen als VVV het opneemt tegen Wittenhorst. VVV belegt dan een trainingskamp in Horst waar het naast Wittenhorst op zaterdag 21 juli ook tegen De Treffers speelt.