Band Venice speelt vanaf kerktoren Weert

Print
Band Venice speelt vanaf kerktoren Weert

Afbeelding: Google Streetview

De vierkoppige Amerikaanse band Venice klimt zaterdagmorgen de toren van de Weerter Sint Martinuskerk in om vanaf grote hoogte een concert te geven met stadbeiaardier Frank Steijns.

Vorig jaar verraste leadzanger Paskal Jakobsen van BLØF Weert op Bospop-zaterdag met een miniconcert vanaf de kerktoren.

Tijdstip
Venice zingt om 14.00 uur twee liedjes vanaf de kerktoren in Weert, in samenspel met beiaardier Frank Steijns. In elk geval moeten alle artiesten op tijd door naar hun volgende optreden: Steijns vanwege de concertreeks van André Rieu op het Vrijthof, Venice verschijnt zaterdagavond om kwart voor zes in de rocktent van het Bospop-terrein.

Venice
Venice won in 2013 een Edison Award en bestaat uit de broers Mark en Michael Lennon en hun neven (ook broers) Kipp en Patt Lennon. De Lennons, bekend van hun klassieker The Family Tree, staan dit jaar voor de vijfde keer op Bospop.

Bospop beleeft dit jaar de 38e editie en gaat vrijdag van start met een gratis toegankelijke avond met optredens van coverbands. Zaterdag en zondag staan headliners als Simple Minds, A-HA, Racoon, Billy Idol en Novastar op het programma.

Kaarten zijn nog in de voorverkoop te krijgen of voor 79 euro per dag aan de dagkassa.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen