Leonidas brengt zaalvoetbalteam op de been

Print
Leonidas brengt zaalvoetbalteam op de been

De 30-jarige Jimmy Miesen is één van de spelers die zich voor het komend seizoen heeft verbonden aan het zaalvoetbalteam van Leonidas. Afbeelding: Facebook-pagina ZVV Leonidas Wolder

Voetbalclub Leonidas uit Wolder beschikt weer over een zaalvoetbalteam. Het team doet waarschijnlijk mee in de tweede klasse en speelt vrijdag 24 augustus in de sporthal in Daalhof een oefenpartij tegen VV Eijsden Futsal, de kampioen van afgelopen seizoen.

Toen vier initiatiefnemers het plan hadden opgevat om een zaalvoetbalteam te formeren onder de paraplu van Leonidas, meldden zich tientallen spelers. Velen van hen moesten worden teleurgesteld. Het team is nu compleet. 

Kraker
De thuiswedstrijden van het nieuwe zaalvoetbaltem worden telkens op vrijdagavond gespeeld in de sporthal in Daalhof. Om te weten waar het team staat, speelt Leonidas voorafgaand aan de seizoensstart een oefenwedstrijd tegen VV Eijsden Futsal, kampioen van de tweede klasse.
De kraker vindt op vrijdagavond 24 augustus plaats in de sporthal in Daalhof en begint om 19.00 uur. Entree gratis.

 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →