Modric treurt om vertrek Ronaldo: 'Hij is uniek'

Print
Modric treurt om vertrek Ronaldo: 'Hij is uniek'

Luka Modric en Cristiano Ronaldo. Afbeelding: EPA

In alle euforie na de WK-triomf op Engeland (2-1) moest de Kroatische aanvoerder Luka Modric toch nog even zijn teleurstelling over het vertrek van Cristiano Ronaldo bij Real Madrid kwijt. Beiden speelden zes jaar samen bij de 'Koninklijke' en wonnen in die bloeiperiode onder meer vier keer de Champions League.

Lees ook: Juventus neemt Ronaldo over van Real Madrid

Modric was bij de Spaanse grootmacht de aangever en Ronaldo de afmaker. Door de zomerse overstap van de 33-jarige Portugees naar Juventus, voor 112 miljoen euro, bestaat het koningskoppel komend seizoen niet meer.

"Het was mijn vurige wens dat hij bij Real Madrid zou blijven. Want hij is uniek", zei Modric (32). "Het is echt heel jammer dat hij weg gaat. Ik wil hem nog wel even graag bedanken voor alles wat hij voor Madrid heeft gedaan. Ik wens hem het allerbeste, behalve als hij tegen Real speelt."

Speel mee met het voetbalspel

Het bekende gratis online Voetbalspel van De Limburger gaat weer van start. Met wekelijks kans op mooie geldprijzen en een totale prijzenpot van € 4.000.

Meespelen is heel eenvoudig. Eén keer inschrijven op delimburger.nl/voetbalspel en je kunt elke week je voetbalkennis testen op 5 boeiende wedstrijden.

Nieuw: Amateurclub Klassement
De 11 beste deelnemers van elke amateurclub bepalen de totaalscore. Na de Champions League finale maken we de balans op en verdelen we € 1.000 onder de verenigingen die het hele jaar door het beste hebben voorspeld.