Verdediger Standard Luik op proef bij MVV

Print
Verdediger Standard Luik op proef bij MVV

Afbeelding: ANP/Standard de Liege

Dimitri Lavalée is op proef bij MVV.

De 21-jarige verdediger staat tot 2020 onder contract bij Standard Luik en stond al op de nominatie op uitgeleend te worden. Hij werd een paar weken geleden al als huurspeler bij MVV aangeboden. 

Middenvelder
Ook Standard Luik-speler Jérôme Deom (19) werd toen aangeboden aan MVV. Of de middenvelder ook naar MVV zal komen, is op dit moment nog onduidelijk.

Samenwerking
De komst van Lavalée kan worden gezien als een vervolg van een samenwerking die vorig seizoen startte. Afgelopen jaargang huurde MVV verdediger Samy Mmaee van de ploeg uit Luik, tot tevredenheid van alle partijen.

Speel mee met het voetbalspel

Het bekende gratis online Voetbalspel van De Limburger gaat weer van start. Met wekelijks kans op mooie geldprijzen en een totale prijzenpot van € 4.000.

Meespelen is heel eenvoudig. Eén keer inschrijven op delimburger.nl/voetbalspel en je kunt elke week je voetbalkennis testen op 5 boeiende wedstrijden.

Nieuw: Amateurclub Klassement
De 11 beste deelnemers van elke amateurclub bepalen de totaalscore. Na de Champions League finale maken we de balans op en verdelen we € 1.000 onder de verenigingen die het hele jaar door het beste hebben voorspeld.