Geen asbest vrijgekomen bij brand in Sevenum

Print
 Geen asbest vrijgekomen bij brand in Sevenum

Afbeelding: SK-Media

Horst / Sevenum - Aan de Zeesweg in Sevenum heeft donderdagmiddag een brand bij een champignonkwekerij gewoed. Daarbij zijn er geen gewonden gevallen en is er geen asbest vrijgekomen.

Omstreeks 14.20 kwam er bij de politie een melding binnen; overburen zagen vlammen uit het dak van de kwekerij slaan.

De brandweer was snel ter plekke om de brand te blussen, maar kampte met een watertekort. Op dat moment waren de werknemers en de huurder van het pand al geëvacueerd. De brandweerlieden hadden de brand rond half vier onder controle. 

De brand ontstaan in een van de cellen van de champignonkwekerij en is doorgesagen naar een tweede cel. De oorzaak van de brand en wat de exacte schade is, is niet bekend. 

 

 

 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen