Maastrichtse vrouw (22) vermoord in Hilversum

Print
Maastrichtse vrouw (22) vermoord in Hilversum

Afbeelding: ANP

De 22-jarige vrouw die afgelopen maandag om het leven werd gebracht in een woning in Hilversum, blijkt afkomstig uit Maastricht.

Dat meldt de politie donderdag. 

Geweld
De politie kreeg maandagochtend rond kwart over elf in de ochtend een melding van een verdachte situatie bij de woning aan de Waldecklaan. In de woning werd het lichaam van de 22-jarige vrouw gevonden. Ze bleek door een misdrijf en met geweld om het leven te zijn gebracht.

De Maastrichtse woonde tijdelijk in de woning. Het gaat om een villa die in meerdere woningen is opgedeeld. Buurtbewoners vertellen tegen NHNieuws dat er vooral jonge mensen verbleven, die zelden of nooit voor overlast zorgden.

 Het onderzoek naar haar dood is nog in volle gang. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Burgernet
Een man met donker haar en een rode trui die vlak na de melding in de buurt van de woning werd gezien, is ondanks een burgernetactie niet meer gevonden. De politie denkt niet dat de man in verband kan worden gebracht, maar is wel naar hem op zoek.

Mensen die meer weten van de zaak wordt gevraagd zich bij de politie te melden.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →