Maastrichtse vrouw (22) vermoord in Hilversum

Print
Maastrichtse vrouw (22) vermoord in Hilversum

Afbeelding: ANP

De 22-jarige vrouw die afgelopen maandag om het leven werd gebracht in een woning in Hilversum, blijkt afkomstig uit Maastricht.

Dat meldt de politie donderdag. 

Geweld
De politie kreeg maandagochtend rond kwart over elf in de ochtend een melding van een verdachte situatie bij de woning aan de Waldecklaan. In de woning werd het lichaam van de 22-jarige vrouw gevonden. Ze bleek door een misdrijf en met geweld om het leven te zijn gebracht.

De Maastrichtse woonde tijdelijk in de woning. Het gaat om een villa die in meerdere woningen is opgedeeld. Buurtbewoners vertellen tegen NHNieuws dat er vooral jonge mensen verbleven, die zelden of nooit voor overlast zorgden.

 Het onderzoek naar haar dood is nog in volle gang. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Burgernet
Een man met donker haar en een rode trui die vlak na de melding in de buurt van de woning werd gezien, is ondanks een burgernetactie niet meer gevonden. De politie denkt niet dat de man in verband kan worden gebracht, maar is wel naar hem op zoek.

Mensen die meer weten van de zaak wordt gevraagd zich bij de politie te melden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen