Personeel Slavante swingt de pan uit op 'Summer Nights' van Grease

Print
Het personeel van Buitengoed Slavante heeft zin in de zomer, getuige een video waarin ze dansen op de hit 'Summer Nights' uit de muziekfilm Grease. Ook eigenaar Cees van Stiphout gaat met de voetjes van de vloer. Het filmpje is op hun Facebook pagina inmiddels ruim 26.000 keer bekeken.

In de video dansen enkele tientallen personeelsleden over het terrein van Buitengoed Slavante op de hit van de muzikale filmklassieker Grease uit 1978. Halverwege het filmpje sluiten ook eigenaren Cees en Ingrid van Stiphout aan bij het gezelschap dat zich uitleeft in de romantiek van Olivia Newton John en John Travolta. 

Dromen over summer nights
Op de Facebookpagina van Slavante is de video inmiddels ruim 26.000 keer bekeken. Met de begeleidende tekst: "De zomer is begonnen, dus alle tijd om weer te dromen over Summer Days en vooral Summer Nights. Droom met alle Slavanters mee in deze muzikale zomerse ervaring. Meezingen mag/moet."

Tweede bij terrasverkiezing
Het terras van de horecagelegenheid op het buitengoed aan de zuidrand van Maastricht werd dit jaar door een jury en lezers van De Limburger tot tweede verkozen bij de verkiezing van het Beste Terras van Limburg.