Neverland van start

Na weken van voorbereiding is het dance-festival Neverland op Megaland Landgraaf van start gegaan. Het festival van de twee Heerlense ondernemers Tim Italiaander en Rob Schins duurt twee dagen.
Print

Vandaag om 13.00 uur klonken de eerste bassen over het veld van Megaland. Het festival dat op zaterdag en zondag in totaal 20.000 danceliefhebbers kan herbergen verdeeld de twee dagen, beleeft zijn eerste editie. Volgens de organisatie zijn er naar schatting 17.000 kaarten verkocht. Zowel dagkaarten als weekendkaarten zijn nog beschikbaar. Er is ook een camping aanwezig.

De meer dan 40 acts staan verdeeld over 3 podia, met ieder een aparte look en dance-style. Het hoofdpodium, genaamd Tree of Neverland, is de eye-catcher van Neverland. De boom, met ledschermen aan weerszijden waaronder de dj's plaatsnemen, komt ook terug op de poster. De overige twee podia zijn overdekt en heten Techno Mine en House Factory, al is de 'house-aria' aan alle zijden open, en dat is gezien de temperaturen die voorspeld zijn aangenaam. De ernaast gelegen waterfontein zorgt dan ook voor de nodige verkoeling.

Op het terrein zijn ook waterpunten waar bezoekers gratis water kunnen halen. Het festival duurt vanavond tot 24.00 uur als Dada Life afsluit. Zondag staat Steve Aoki geprogrammeerd tot 23.00 uur.

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →