Wout Poels heeft het gehad met Twitter

Print
Wout Poels heeft het gehad met Twitter

Wout Poels Afbeelding: ANP

Wielrenner Wout Poels heeft alle berichten van zijn Twitter-account verwijderd. Hij is alle negatieve reacties op het sociale medium zat.

“Ik vind al die negatieve reacties niet meer zo leuk, ik was het wel zat”, zegt de renner uit Blitterswijck tegen de NOS. “Volgens mij is het zo, als je wil klagen, dan ga je op Twitter. Dus ik zit nu wat meer op Instagram.”

Froome
De Sky-renner kreeg de laatste tijd vooral veel over zich heen vanwege zijn teamgenoot Chris Froome, die door zijn dopingzaak niet echt geliefd is bij een deel van het publiek. “Ik had zoiets van voor de Tour kan ik me daar beter voor afsluiten en me gewoon lekker concentreren op de koers.”

Fel
Poels reageerde meerdere keren fel op andere Twitteraars die zijn teamgenoot aanvielen. Zo schreef hij eerder aan iemand die hem gevraagd had of hij zich niet schaamde dat hij “voor een criminele bende rondfietste”: “Zou me eerder schamen met die bolle kop van je.”

Lees ook: Gepikeerde Poels reageert op Twitter: ‘Zou me schamen met die bolle kop van je’

Ook gebruikte hij Twitter eerder om een noodoproep te doen nadat hij zijn fiets was kwijtgeraakt op het vliegveld van Düsseldorf.