Nieuwe Venlose snacks: burger pizza en frikandel speciaal pizza

Print
Nieuwe Venlose snacks: burger pizza en frikandel speciaal pizza

De burger pizza en de frikandel speciaal pizza. Afbeelding: Pure Ingredients

Pure Ingredients uit Venlo brengt twee nieuwe pizza's op de markt, namelijk de burger pizza en de frikandel speciaal pizza. Beide pizza's worden bereid met de bekende Hela-currysaus, tevens uit Venlo.

De pizza's werden eerder al gepresenteerd op het Foodfestival Spijs in Venlo, maar ze zijn vanaf nu tijdelijk verkrijgbaar bij enkele Plus supermarkten.

Foodfestival
Het Foodfestival Spijs ging op zoek naar 'de nieuwe Venlose snack' aan de hand van een wedstrijd. Ondernemers Wout van Eeuwijk (van Pure Ingredients) en Hay Thissen (van Hela) zaten beiden in de jury van de wedstrijd.

De twee ondernemers beoordeelden niet alleen de vele inzendingen op het festival, maar presenteerden hier ook de twee nieuwe pizza-varianten. 

Streetfood pizza's
De twee streetfood pizza's zullen eerst worden getest in de retail. Mocht dit succesvol zijn, zal Pure Ingredients de pizza's beschikbaar stellen voor de festivalcateraar.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →