Heerlen aan Zee laat kinderen cultuur proeven

Print
Heerlen aan Zee laat kinderen cultuur proeven

Afbeelding: Kinderen aan Zee

Onder de naam Heerlen aan Zee wordt van zaterdag 28 juli tot en met dinsdag 31 juli een cultureel programma voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar gehouden. De kinderen gaan daar met elkaar en onder begeleiding aan de slag met theater, maken kunstwerken en maken muziek.

Op dinsdagavond 31 juli wordt het programma afgesloten met een presentatie en een expositie, waar zij alles wat ze de afgelopen vier jaar gedaan en gemaakt hebben laten zien. 

Jeugdcultuurfonds
Kinderen aan zee is een initiatief van het Jeugdcultuurfonds om kinderen te enthousiasmeren voor kunst en cultuur. Het is in eerste instantie bedoeld voor kinderen die niet op vakantie gaan in de zomermaanden i.v.m. de financiële situatie van hun ouders en kinderen uit het AZC Heerlen. Naast Heerlen worden er ook edities in onder meer Alkmaar, Arnhem, Den Haag, Maastricht en Delft.
Heerlen aan Zee vindt telkens van 10.00 tot 16.00 uur plaats bij Zeezicht aan de Schelsberg in Heerlen. Deelname aan het programma kost 120 euro. Ouders die dit niet kunnen betalen, kunnen  gebruik maken van een bijdrage van het Jeugdcultuurfonds. Die kunnen de kosten vergoeden. Ouders kunnen een aanvraag doen via een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener. Meer info hierover is te vinden op www.jeugdfondssportencultuur.nl. Voor meer info over het evenement, kijk op www.kinderenaanzee.nl of stuur een mailtje naar verkenner@kinderenaanzee.nl of kristy.hollands@hotmail.com

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen