Kledingontwerpster opent mode-atelier in Heerlen

Print

Afbeelding: Paul Rous

Aan de Oude Veemarktstraat in Heerlen (Creative Corridor) is sinds deze maand het mode-atelier Manifest geopend. Manifest van kledingontwerpster Alexandra Dohmen biedt een podium voor jonge ontwerpers van allerlei pluimage.

Het atelier werd begin juli door Pé Diederen, directeur van het Huis voor de Kunsten Limburg, geopend.  Modeontwerpers, ontwerpers van sieraden en tassen, jong talent van de kunstacademie, kunnen in het atelier zes maanden lang hun werk in de kijker plaatsen. Behalve podium voor jonge ontwerpers blijft Manifest vooral het atelier van het label Alexandra Dohmen Fashion, waar zij zelf haar kleding ontwerpt en aan de man brengt.

Voor meer informatie, kijk op www.alexandradohmen.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen