Buitenkansje leden vv Scharn: steward worden bij eredivisionist Fortuna

Print
Buitenkansje leden vv Scharn: steward worden bij eredivisionist Fortuna

Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Vv Scharn is door een beveiligingsbedrijf benaderd of twintig leden van de Maastrichtse voetbalclub bereid zijn om komend seizoen als steward te fungeren bij de thuiswedstrijden van Fortuna Sittard.

Het beveiligingsbedrijf kwam bij het Maastrichtse vv Scharn uit, omdat het al vaker met de voetbalclub heeft samengewerkt bij festiviteiten en evenementen, aldus vv Scharn voorzitter Henny Jamin.

Per wedstrijd krijgt Scharn voor elke vrijwilliger die steward is 50 euro. De club stelt haar leden voor om het bedrag fifty-fifty te verdelen.

Mooie start
Leden van Scharn die zich aanmelden, krijgen meteen al met een mooi affiche te maken van de kersverse eredivisionist. Bij de eerste thuiswedstrijd op zaterdag 18 augustus komt landskampioen PSV op bezoek.

Rustige vakken
De voorzitter van vv Scharn heeft een oproep naar de leden van de voetbalclub gestuurd met uitleg over het werk als steward: Het betreft het begeleiden, fouilleren en te woord staan van supporters bij het betreden van het tribunevak. "De leden van vv Scharn worden ingezet bij de rustige vakken", zo laat de voorzitter weten.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de voorzitter: voorzitter@scharn.nl
Aanmelden kan tot 25 juli, vanwege het opstellen van het schema voor de competitie die op 10 augustus van start gaat. 

 

 

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen