Confetti: het riante uitzicht van Dino Villevoye

Print
Confetti: het riante uitzicht van Dino Villevoye

Afbeelding: Arie Voorzee

Arie Voorzee strooit zijn Confetti met Maastrichtse (society) nieuwtjes over de lezers uit. Vandaag over het riante uitzicht van Dino Villevoye, de man die zijn geld heeft verdiend met jeans.

Op de bovenste drie verdiepingen van de 41 meter hoge Polvertorenflat, de vroegere Verpleegstersflat en volgens journalist John Hoofs ook wel de Hunkerbunker genoemd, heeft Dino Villevoye vier appartementen gekocht.

Riant
Eentje op de 9e, twee op de 10e etage en als toetje een penthouse op het dak. Die twee op de tiende heeft hij met elkaar verbonden dus hij kan op z’n gemak een rondje Maastricht lopen. Ook heeft hij een groot raam aan de Maaszijde van ongeveer drie bij vijf meter laten maken dat ver uitsteekt buiten de gevel.

Hij kan liggend op een kussen, zo’n 40 meter boven de grond, Maastricht, Wyck, Berg en Terblijt en Cadier en Keer in een oogopslag bekijken.

Jeans
Op het naambordje staat Ville & Voye, maar zijn naam is Dino Villevoye en hij heeft zijn geld verdiend met jeans. O ja, de kelderverdieping heeft hij er ook bijgekocht. 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →