Politie: Brand in huis Kerkrade aangestoken

Print
Politie: Brand in huis Kerkrade aangestoken

Afbeelding: Brandweer

Kerkrade - Een binnenbrand die donderdagmiddag woedde in een huis in Kerkrade, blijkt te zijn aangestoken. De politie is op zoek naar getuigen.

De brand woedde rond half drie 's middags in een woning aan de Kokelestraat. Niemand raakte gewond, al moest een van de bewonders behandeld worden voor het inademen van rook.

Relationele sfeer
Uit onderzoek van de politie blijkt dat er vermoedelijk sprake is van brandstichting. De aanleiding wordt gezocht in de relationele sfeer. Om vast te stellen wat er precies voorgevallen is wil de politie graag spreken met getuigen.

Huisdieren
Een van de bewoners zei donderdag tegen 1Limburg dat er iets brandends in het huis werd gegooid. De bewoners konden zichzelf en enkele huisdieren op tijd in veiligheid brengen. De toegesnelde brandweer wist ook nog de vogels van het gezin te bevrijden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen