Krimplezing met thema ‘nieuwkomers’ in Heerlen

Print
Krimplezing met thema ‘nieuwkomers’ in Heerlen

Afbeelding: iStock

Nieuwkomers, is het thema van de tiende editie van de Krimplezing van het Limburgs Kennisknooppunt voor Demografisch Omdenken Neimed.

Dinsdag 28 augustus is er een middag- en avondprogramma.

Gestart wordt met een lezing in de voormalige Rabobank op de Promenade in Heerlen. Maurice Hermans, onderzoeker bij Neimed, verzorgt de lezing 'Welkom in de ontgroeiende stad' en Joop de Kraker, hoogleraar bij Universiteit Maastricht en universitair hoofddocent bij de Open Universiteit zal ingaan op ‘Het verschijnsel Stadslab’.

Diner
Ticketprijs is € 30 en is inclusief lezingen, toegang tot de opening van Stadslab Heerlen, ‘Embassy of the invasive species’, ‘De Wondere Vogelwereld van O.C. Hooymeijer’, diner en entree voor de voorstelling Antifest van PANDA. Tickets zijn online verkrijgbaar of aan de kassa van Parkstad Limburg Theaters.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →