Cultura Nova heeft weer festivalcamping

Print
Cultura Nova heeft weer festivalcamping

Afbeelding: Cultura Nova

De festivalcamping bij cultureel festival Cultura Nova krijgt een vervolg. Onder de naam Urban Sleepover kunnen festivalgangers in de twee weekends van het festival kamperen.

De camping wordt ingericht in de tuin van het Savelbergklooster aan de Gasthuisstraat. Daar zorgen centrumorganisatie Heerlen Mijn Stad en de Vijf Pleintjes dat bezoekers van Cultura Nova in de weekends van 24 tot en met 26 augustus en 31 augustus tot en met 2 september na afloop van het programma niet meteen naar huis hoeven of een hotelkamer moeten boeken.

Alleen een slaapzak
Net als vorig jaar zorgt de organisatie voor de tenten, waardoor bezoekers alleen een slaapzak hoeven mee te nemen. De kosten van het kamperen bedragen 20 euro voor een nacht of 35 euro voor een heel weekend. Overnachtingen kunnen gereserveerd worden via de website van Cultura Nova: www.cultura-nova.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen