Confetti: Wat komt Arie Boomsma in Maastricht doen?

Print
Confetti: Wat komt Arie Boomsma in Maastricht doen?

Afbeelding: ANP

Arie Voorzee strooit zijn Confetti met Maastrichtse (society) nieuwtjes over de lezers uit. Vandaag over de geruchten dat televisiepresentator Arie Boomsma in Maastricht een sportschool gaat beginnen.

Het verhaal zoemt rond! In de omgeving van de Polvertorenflat of in het nieuw te bouwen park begint Arie Boomsma een fitness gym. Daar zal hij bij Maastrichtse dames en heren buikspieren gaan kweken en de conditie versterken.

In het centrum van Amsterdam heeft hij al een paar sportscholen waar hij gelukkig is. De buren schijnen er minder gelukkig mee te zijn. In het voormalig krantengebouw waar vroeger het dagblad Trouw gevestigd was, en waar nu The Student Hotel in zit, kweekt hij massa en kracht.

'IS-trainingskamp'
Boomsma: “Ik bemoei me met alles. Toen buurman Wim Bloemers de gym vergeleek met een IS-trainingskamp zijn we een koffietje gaan drinken. Nu pakken we samen de problemen in de buurt aan.”

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →