Confetti: aanschuiven voor laatste avondmaal

Print
Confetti: aanschuiven voor laatste avondmaal

Afbeelding: Arie Voorzee

Arie Voorzee strooit zijn Confetti met Maastrichtse (society) nieuwtjes over de lezers uit. Vandaag over het laatste avondmaal van restaurant Reube Royale.

Hans Hermans en Tine Jacobs zijn al heel wat jaren gastheer en -vrouw van restaurant Reube Royale aan de Tongersestraat. Ze stoppen binnenkort. 29e juli is hun laatste dag en (alléén op reservering) mag je vanaf 17.00 uur aanschuiven tijdens hun laatste avondmaal.

Dan worden de sterren van de hemel gekookt en de (wijn)glazen rijkelijk bijgevuld. Hans en Tine hebben er zin in.

Syrische keuken
Hun opvolger wordt een Syrië’s echtpaar dat in hun thuisland in de horeca werkzaam is geweest en in Maastricht hun verrassende keuken komt presenteren. Ik proef al de zalige stoof van lamsvlees met kweepeer, granaatappelmelasse en citroensap met als toetje een Künefe met rozenwater, mozzarella en deeg.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →