Lichaam gevonden in zoektocht naar vermiste Koen (17) in Italië

Print

Politie op de weg bij Gardaland. Tijdens de zoektocht naar de vermiste Koen van Keulen (17) uit Soest is een lichaam gevonden in het water Afbeelding: ANP

Tijdens de zoektocht naar de vermiste Koen van Keulen (17) uit Soest is een lichaam gevonden in het water naast een smalle weg. Het lichaam zou al enkele dagen in het water liggen in de nabijheid van pretpark Gardaland en is aangetroffen tussen de camping waar Koen verbleef en een andere camping.

Het is nog niet duidelijk of het gaat om het lichaam van de vermiste jongen. De identificatie moet nog plaatsvinden. Koen is sinds donderdag vermist nadat hij niet uit de discobus stapte bij zijn camping aan het Gardameer in Italië. 

Er zijn veel hulpdiensten op de plek waar het lichaam is gevonden. Er is inmiddels ook een speurhond ter plaatse. Ook de familie van Koen is aangekomen. Langs de vindplaats van het lichaam loopt een vrij smalle weg met meteen aan de zijkant vangrails. Mensen die over de weg wandelen, lopen daardoor erg dicht op het verkeer.  

Uit eerdere verklaringen van getuigen zou blijken dat Koen niet meteen naar zijn eigen camping zou zijn gegaan omdat hij een meisje veilig naar haar camping terug wilde brengen. 


Koen van Keulen (links op de foto).