Jarig IBE ontvangt oude helden

Print
Jarig IBE ontvangt oude helden

Afbeelding: De Limburger

Justin van der Lek maakte carrière in Hollywood als special effects-man. Hij werkte mee aan Independance Day, Iron Man en The Avengers. Voor zijn bijdrage aan Star Wars: The Force Awakens werd hij bekroond. Voor een talkshow op The Notorious IBE komt Justin het tweede weekend van augustus speciaal uit Nieuw-Zeeland overgevlogen.

Van der Lek is een van de oudgedienden die hun loopbaan op het IBE zijn begonnen. Hij maakte deel uit van de Illusionairy Rockaz Company, die flink aan de weg timmerden en eveneens te gast zijn in Heerlen. De oude helden zijn uitgenodigd om het 20-jarig jubileum luister bij te zetten.

Legendarisch
Het jubileum is verder aanleiding om het ‘legendarische’ programma All Battles All – dat IBE volgens kenners internationaal op de kaart heeft gezet - nog één keer nieuw leven in te blazen

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →