Dieven gaan er vandoor met scooter na ongeluk

Print
Dieven gaan er vandoor met scooter na ongeluk

Afbeelding: SK-Media

Heijen / Ven-Zelderheide - Op de Karrevenseweg in Heijen is maandagavond een scooterrijder gewond geraakt. Het slachtoffer werd aangereden door een auto en is met verwondingen aan zijn hoofd en schouder per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. In nog geen anderhalf uur na het incident werd de scooter gestolen.

De man reed op zijn scooter voor een auto uit in dezelfde richting. Toen hij op de Karrevenseweg linksaf wilde slaan werd hij van achteren aangereden door een auto. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. 

Gejat
Volgens Peter van Boekhold (54) de partner van de aangereden Rick Arents (26) werd de scooter na de botsing binnen anderhalf uur tijd gestolen. "Mijn partner werd wel twintig meter gelanceerd. De scooter hebben we daar even laten liggen. Toen ik terugkwam, was-ie weg. De scooter is total-loss, maar we hebben 'm nodig voor de verzekering."

Van Boekhold plaatste een oproep op zijn Facebookpagina, in de hoop de scooter terug te vinden.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →