'Demi Lovato afgevoerd naar ziekenhuis na overdosis heroïne'

Print
'Demi Lovato afgevoerd naar ziekenhuis na overdosis heroïne'

Afbeelding: EPA

De Amerikaanse actrice-zangeres Demi Lovato (25) is in Los Angeles met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is onduidelijk hoe het met haar gaat.

Volgens entertainmentsite TMZ nam ze een overdosis heroïne in haar villa in de Hollywood Hills. Lovato zou dinsdagmiddag met een ambulance zijn afgevoerd.

Bewusteloos
Ambulancemedewerkers vonden haar bewusteloos in haar woning. Bronnen vertellen aan TMZ dat Demi is behandeld met het middel Narcan, dat wordt gebruikt als noodmiddel bij een overdosis.

Demi was maandagavond nog aanwezig op een verjaardagsfeestje van een vriend in West Hollywood, waarvan ze foto's op haar privé-Instagram zou hebben gepost. Op die foto's zag ze er gelukkig uit, schrijft de entertainmentsite. 

Terugval
Het nieuws komt vlak na Lovato's openbaring dat ze een terugval had gehad na jaren van drugs- en alcoholgebruik. In haar nummer Sober, dat ze in juni uitgaf, excuseerde ze zich ineens tegen haar ouders voor het feit dat ze niet meer nuchter is.

Kort daarna liet ze InStyle Magazine over haar single status weten: "Ik vind het niet erg om alleen te zijn. Ik heb jarenlang in een relatie gezeten terwijl ik weinig over mezelf leerde. Nu doe ik dat wel. Wat ik leuk vind, wat ik nodig heb en wat ik écht wil."

In 2010 werd Lovato in een afkickkliniek opgenomen. Ze kickte af van alcohol, cocaïne en de sterke pijnstiller Oxycontin.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →