Bienvenue op Parkstad Culinair

Print
Bienvenue op Parkstad Culinair

Afbeelding: Bob Abate

Parkstad Culinair presenteert dit jaar voor het eerst een restaurant van over de grens: Bienvenue uit Maaseik. Het restaurant staat samen met onder meer Cucina del Mondo, Smaak & Vermaak en Beerkompanie op 6, 7, 8 en 9 september op het Pancratiusplein in Heerlen. Samen.

Bienvenue wordt gerund door de Limburgse chefkok John van Leerzem, die zijn restaurant onlangs helemaal heeft verbouwd. Bienvenue staat in de Bib Gourmand van Michelin en won de publieksprijs ‘mooiste terras van het jaar’ van  Chapeau Magazine.

Het Heerlense sterrestaurant Cucina del Mondo van Servais Tielman werkt op Parkstad Culinair met de zeven zintuigen, net als in het restaurant. Smaak & Vermaak van de familie Vijgen heeft onlangs in Sittard-Geleen een tweede zaak geopend, die wordt gerund door zoon Kevin.

Volg nieuws uit jouw gemeente via Facebook

De Limburger heeft voor alle 31 gemeenten een eigen Facebookgroep met het laatste plaatselijke nieuws.

> Neem een kijkje