Bienvenue op Parkstad Culinair

Print
Bienvenue op Parkstad Culinair

Afbeelding: Bob Abate

Parkstad Culinair presenteert dit jaar voor het eerst een restaurant van over de grens: Bienvenue uit Maaseik. Het restaurant staat samen met onder meer Cucina del Mondo, Smaak & Vermaak en Beerkompanie op 6, 7, 8 en 9 september op het Pancratiusplein in Heerlen. Samen.

Bienvenue wordt gerund door de Limburgse chefkok John van Leerzem, die zijn restaurant onlangs helemaal heeft verbouwd. Bienvenue staat in de Bib Gourmand van Michelin en won de publieksprijs ‘mooiste terras van het jaar’ van  Chapeau Magazine.

Het Heerlense sterrestaurant Cucina del Mondo van Servais Tielman werkt op Parkstad Culinair met de zeven zintuigen, net als in het restaurant. Smaak & Vermaak van de familie Vijgen heeft onlangs in Sittard-Geleen een tweede zaak geopend, die wordt gerund door zoon Kevin.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen