Sponsoren blijven trouw aan MVV

Print
Sponsoren blijven trouw aan MVV

Afbeelding: De Limburger

Sponsoren zijn belangrijk voor de armslag van elke club in het betaald voetbal. Zo ook bij MVV. Het is telkens afwachten wat er onder de streep overblijft. Commercieel directeur van MVV, Reginald Thal, meldt dat sponsoren blijven en zelfs terugkeren.

De commercieel directeur meldde de afgelopen weken op zijn Facebook-pagina een reeks van sponsoren die ofwel hun contract met MVV verlengden ofwel zich opnieuw verbonden aan de eerstedivisionist uit Maastricht.

"Het is mooi om te zien dat er een bestendiging is. Sponsoren lopen niet weg. Sterker nog, bedrijven die voorheen de club steunden, komen weer terug", aldus Thal.

Zo hebben bedrijven als DS Metaal, Novum hotels, Van de Rijdt Parketvloeren, Schiboma, Soons zonwering en Attent Vermogensbeheer zich opnieuw aan MVV verbonden. De een voor één seizoen, de ander voor meerdere seizoenen. 

Thal benadrukt dat het 'binnenhalen' en behouden van sponsoren teamwork is. "Oud-speler Tom Daemen, oud-directeur Frans Ehrens en Christian Gilissen hebben hierin een belangrijke rol gespeeld."

Met het behoud en de terugkeer van sponsoren is MVV er echter nog lang niet, om stappen te kunnen maken , aldus de commercieel directeur. "We blijven onvermoeid nieuwe bronnen aanboren."

 

 

 

 

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →