Te doen in: Heerlen en Hoensbroek

Print
Te doen in: Heerlen en Hoensbroek

Created By Family (CBF) treedt zondag op in Amiticia in Hoensbroek. Afbeelding: Created By Family

Op de wekelijkse Te Doen In-pagina in VIA Heerlen wordt een overzicht gegeven van evenementen die de komende week plaatsvinden. In de VIA-sectie op De Limburger Heerlen worden deze activiteiten ook vermeld.

HEERLEN

Remember speelt in De Varenbeuk aan de Hei Carisborgweg  19  in Heerlen  Zaterdag  28 juli om 21.00 uur. Vrij entree

Rondleiding Maankwartier Kunstenaar Michel Huisman bedacht het Maankwartier. Het wordt een plek  waar mensen werken, wonen, reizen en kunnen genieten. De werkzaamheden zijn nog in volle gang. Het spoor als barrière tussen twee stadsdelen zal verdwijnen. Duur: 1,5 uur. Data: zaterdag 28 juli en 25 augustus om 11.00 uur vanaf VVV Zuid-Limburg Winkel Heerlen, Bongerd 19 Heerlen

Zondagrondleiding Schunck* Onder begeleiding van deskundige gidsen bezoek je een of meerdere van de actuele tentoonstellingen. Deze zomer en najaar wordt de rondleiding gegeven bij Nomadic Mountains. Een tentoonstelling rondom de poëtische uitleg van het begrip Refuge; het toevluchtsoord in de wildernis. Deelname is gratis (je betaalt alleen de €6,- entree van het museum, kinderen gratis). Zondag 29 juli 13:00 tot 14:00 bij Schunck*, Bongerd 18, Heerlen. Aanmelden via www.schunck.nl.

Kompastocht Voor jongeren van 8 t/m 12 jaar is er een kompastocht georganiseerd door Natuurmonumenten op de Brunssummerheide. Onderweg zijn er verschillende opdrachten en kunnen de kinderen met kompas en kaart ervaren hoe vogels en dieren hun weg vinden. De tocht vindt tijdens de vakantie plaats op dinsdagen van 10.00 uur tot 15.00 uur. Meer informatie: www.natuurmonumenten.nl. 

Reno Divorce & The Golden Wonderboys Twee punkbands in café Bluff aan de Dautzenbergstraat in Heerlen. Zondag 29 juli van 19:00 tot 22:00 in Cafe Bluff, Dautzenbergstraat 10, 6411 lb Heerlen. Kaarten zijn 7,50 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.

Oerrr Knutselkriebels Iedere woensdag in de vakantie (1 en 8 augustus) kun je ’s middags terecht in het bezoekerscentrum Brunssummerheide aan de Schaapskooiweg in Heerlen om te knutselen te maken. De kosten bedragen voor leden van Natuurmonumenten of OERRR € 4,- en voor niet-leden € 7,-.. Aanmelden op natuurmonumenten.nl

Jongerenmiddag Toon Hermans Huis Parkstad. Iedere woensdagmiddag vanaf 13:00 zijn jongeren van harte welkom om te ervaren dat zij niet de enige zijn die op de een of andere manier te maken heeft met kanker. Wilhelminaplein 24, 6411 KW Heerlen,

HOENSBROEK
Created by Family Het trio Created By Family (CBF) komt naar Partycentrum Amicita in Hoensbroek. Deze 3 neven spelen een spetterende mix van pop, rock en een vleugje soul en funk.  Zondag 29 juli om 16:00 uur in Partycentrum Amicitia, Markt 9, 6431 LG Hoensbroek. Toegang gratis. 

Cruise-in Summer Series. Liefhebbers van oude auto’s komen iedere donderdagavond vanaf 18:00 uur bij elkaar op het Gebrookerplein in Hoensbroek. Iedereen met een auto uit 1987 of ouder mag zijn bolide laten zien.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen