Wc-bezoek Zomerparkfeest Venlo: bezoekers krijgen aandenken

Print
Wc-bezoek Zomerparkfeest Venlo: bezoekers krijgen aandenken

Afbeelding: Facebook Zomerparkfeest

Venlo - Veelvuldige bezoekers van het Zomerparkfeest in Venlo komen in aanmerking voor een aandenken: een speldje. Dat moet uitgroeien tot een hebbeding. De festivalgangers krijgen het echter niet voor niets.

Ze moeten vaak gaan plassen. Of beter: minstens elke dag één keer op het terrein. En ze moeten als bewijs een wc-bandje kunnen overleggen.

Alle dagen aanwezig
Het Zomerparkfeest wil het gratis verzamelaarsobject, dat vanaf 2018 elk jaar in een beperkte oplage wordt vervaardigd, bij voorkeur uitreiken aan bezoekers die veel dagen komen; het liefst alle. Echter, omdat het festival gratis toegankelijk is, is het lastig te bewijzen hoe vaak je present bent geweest.

Het Zomerparkfeest verzon een list. Als je naar het toilet gaat op het terrein, betaal je een half muntje en krijg je een bandje waarmee je daarna gratis kunt plassen. Wie op zondagavond de maximale vier bandjes heeft, komt vanaf zeven uur als eerste in aanmerking voor een speldje.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →