Boom valt op auto, bestuurster ontsnapt

Print

Afbeelding: David Dunnaway

Geloo - De bestuurster van een auto is donderdagmiddag in Belfeld op miraculeuze wijze ontsnapt aan ernstig letsel toen een boom op haar auto viel.

De boom was omgevallen door een plotselinge storm. De brandweer kwam ter plaatse om assistentie te verlenen, maar de vrouw wist zelf uit de auto te komen.

In de omgeving van Belfeld vielen door de plotselinge storm meerdere bomen om. De brandweer heeft zijn handen vol aan opruimwerkzaamheden.

Problemen
Elders in de provincie leidde korte hevige buien en windvlagen ook al tot problemen. Zo vielen in Kerkrade twee bomen bijna op een voorbijrijdende auto en botste tussen Reuver en Tegelen een trein op een omgevallen boom.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen