Zangeres en actrice Suzan Seegers getrouwd

Print
Zangeres en actrice Suzan Seegers getrouwd

Suzan Seegers in de voorstelling van Toneelgroep Maastricht over Pinkpop. Afbeelding: Bjorn Frins

Zangeres en actrice Suzan Seegers (37) uit Melick is afgelopen weekeinde getrouwd. Dat laat ze weten op Facebook. De feestelijkheden vonden plaats op Buitengoed de Gaard in Heythuysen.

Seegers stapte in het huwelijksbootje met Richard Geenen, die ze haar soulmate noemt. „Ze zeggen wel eens dat sprookjes niet bestaan, niets is minder waar. Allereerst hadden wij beiden nooit gedacht dat wij dat zouden mogen meemaken. Wat was het magisch, volmaakt fabelachtig zelfs. Wij hebben dit weekend echt ons sprookje beleefd. Wij zijn zo dankzbaar dat het leven ons dit gegeven heeft.”

Binnenkort is de zangeres en actrice te zien in de muzikale locatievoorstelling Emma van Toneelgroep Maastricht. Het stuk speelt gedurende Cultura Nova in schoenfabriek Emma in Brunssum.

Suzan Seegers is vooral bekend van talentenjacht Op zoek naar Evita en van rollen in onder meer Les Misérables, Urinetown en Little Voice en muzikale solovoorstellingen.In 2010 won ze een Musical Award.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen