Chocoladeliefhebbers opgelet: Nutella zoekt zestig testers

Print
Chocoladeliefhebbers opgelet: Nutella zoekt zestig testers

Afbeelding: iStock

Voor mensen die van chocolade houden en een werkweek van vier uur, heeft Ferrero, het moederbedrijf van Nutella, de droombaan: tester van de chocolade van Nutella. Enige nadeel, je moet verhuizen naar het Italiaanse stadje Alba.

Naast een verhuizing is de enige vereiste dat je van chocolade en hazelnoten houdt en geen notenallergie hebt. Als je vervolgens door de sollicitatieprocedure heen komt, begint op 30 september een training van drie maanden begeleid door Ferrero's onderzoeksteam, Soremartec Italia. Bij de training worden je smaakpapillen verfijnd en leer je hoe je de smaakbeleving onder woorden moet brengen, meldt de Italiaanse site The Local.

Droombaan
Hierna begint je vier-urige werk, verspreid over twee dagen. Vanzelfsprekend betaalt de job dan ook niet heel erg goed, maar daar staat wel een 'droombaan' tegenover. Mocht het Italiaanse leven en chocolade testen jou wel liggen dan moet je er snel bij zijn, want het bedrijf zegt dat er veel belangstelling voor de functie is. Geïnteresseerden kunnen zich hier aanmelden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen