Fortuna met tien man niet voorbij Barendrecht

Print
Fortuna met tien man niet voorbij Barendrecht

Afbeelding: Tim Geurts

Fortuna heeft het oefenduel met Barendrecht niet kunnen winnen. In Barendrecht werd het 2-2, bovendien was er rood en een blessure voor Ciss.

Fortuna trad aan met een compleet nieuwe ploeg ten opzichte van afgelopen zaterdag tegen Leverkusen. Dat was te merken, want vooral in de opbouw ging er veel mis. 

Effectief
Daar stond tegenover dat de gasten bijzonder effectief waren in de afronding. De eerste twee kansen resulteerden in een doelpunt. Amadou Ciss had de bal voor het intikken na goed voorbereidend werk van Lars Hutten. Finn Stokkers was attent bij een bal die bleef liggen in de zestien en scoorde zo tegen zijn oude club. 

Rood
Dat laatste gebeurde al met tien man. Ruben Ramirez was toen namelijk al douchen na een spijkerharde tackle met gestrekt been, waardoor de scheidsrechter niet anders kon dan rood trekken. Met tien man had Fortuna het vervolgens lastig. Eerst was het Danny Monster die de 1-2 binnenschoot, twintig minuten voor tijd maakte Rowendley Martijn er zelfs 2-2 van. In de tussentijd viel Amadou Ciss met een blessure uit. Trainer René Eijer zei na afloop van de wedstrijd echter dat de kwetsuur mee lijkt te vallen.