Men At Work maakt doorstart, winkel in Maastricht blijft open

© Google streetview

De failliete kledingketen Men At Work maakt een doorstart. Dat betekent dat ook de winkel in Maastricht open blijft.

ANP

Het bedrijf gaat verder onder de vleugels van Victory & Dreams Holding, de moedermaatschappij van ketens als Miller & Monroe en Witteveen Mode, zo meldde de nieuwe eigenaar.

OnderhandelingenVoorafgaand aan het faillissement eind juni had Men At Work 27 winkels. Daarvan zijn er op dit moment nog negentien in bedrijf. De bedoeling van de nieuwe eigenaar is om met zo veel mogelijk vestigingen verder te gaan en de werkgelegenheid van zo veel mogelijk werknemers te behouden. Hoeveel winkels er uiteindelijk openblijven, hangt mede af van de onderhandelingen met de verhuurders van winkelpanden en leveranciers.

Voor nu blijven in elk geval naast de winkel in Maastricht ook die in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Den Bosch, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Sneek en Utrecht Hoog Catharijne geopend. De webshop van Men At Work wordt naar verwachting in de loop van oktober heropend.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee