Twintig krakers met elkaar op de vuist in Maastricht

© iStock

Zo'n twintig krakers zijn woensdagochtend vroeg in Maastricht met elkaar op de vuist gegaan. Daarbij raakte een kraker lichtgewond aan een oog, zei een woordvoerster van de politie woensdag.

ANP

De schermutselingen braken rond 4.40 uur uit in en rond een pand aan de Pastoor Jacobsweg in Maastricht. De woordvoerster van de politie kon niets zeggen over de aanleiding voor de ruzie. De politie heeft niemand aangehouden.

GetuigenVolgens getuigen zou het gaan om een conflict tussen twee groepen krakers. Een groep zou noodgedwongen vertrokken zijn uit een kraakpand aan de Mariënwaard en vervolgens geprobeerd hebben zijn intrek te nemen in een al gekraakt pand aan de Pastoor Jacobsweg. De groep die zich daar bevond zag dat niet zitten, waarna er een conflict ontstond. De politie kon dit woensdag rond de middag niet bevestigen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee