Horner waarschuwt Verstappen-fans: 'Volgend seizoen wordt een tussenjaar'

© EPA

Red Bull teambaas Christian Horner tempert de verwachtingen voor volgend seizoen. "Ik verwacht zeker dat het eerste jaar een tussenjaar zal worden voor ons."

Redactie

Dat zei Horner zaterdag tegen de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport. HondaDe 44-jarige Brit gaat er van uit dat zijn renstal er in 2020 pas écht klaar voor is. Red Bull neemt na dit seizoen afscheid van de Renault-motoren. volgend seizoen gaat de renstal uit Milton Keynes rijden met krachtbronnen van Honda. "Vergeleken met de concurrentie moeten er nog wel de nodige stappen gezet worden bij Honda", aldus Horner. OverwinningenHorner laat in de roze krant optekenen dat hij niet tevreden is over het aantal overwinningen dat zijn coureurs dit jaar hebben geboekt. "We willen meer en meer. We hadden in Bahrein kunnen winnen en dubbele podiumplaats kunnen boeken in China en Monaco. Dat is helaas niet gebeurd, we hebben te veel kansen laten lopen. Maar wij zijn de enigen die het Ferrari en Mercedes lastig kunnen maken."

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee