61-jarige vrouw zit zakkenroller achterna

Foto ter illustratie.

Foto ter illustratie.© iStock

Een 61-jarige vrouw uit Den Bosch werd dinsdagmiddag om drie uur op het NS-station in Roermond op weg naar huis slachtoffer van een zakkenroller. Ze merkte het meteen en ging ondanks haar reuma achter de dief aan. Echter, die sprong in een trein terwijl de deuren achter hem sloten.

Leon Janssen

Uiteindelijk werd hij opgepakt door de conductrice van de trein die de zakkenroller dwong zijn zakken leeg te maken. Die verzette zich echter hevig en sloeg wild om zich heen. De conductrice werd geholpen door enkele passagiers, van wie er een gewond raakte.

OntsnappingEchter bij aankomst in Weert wist de dief te ontsnappen en verdween met achterlating van een schoen en een mobieltje. Die worden nu opgestuurd naar de politie in Roermond die de zaak verder in onderzoek neemt.

De vrouw heeft haar portemonee terug. Met pasje met zonder de dertig euro cash die erin zat.

Heeft u ook een zakkenrollerij of diefstal meegemaakt op het traject Roermond-Weert? Meld het dan bij ons: redactieroermond@delimburger.nl

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee