Els Visser zegeviert in Ironman van Maastricht

© Harry Heuts

Els Visser heeft de vierde Ironman Maastricht gewonnen. Na 9.30 uur kwam de 28-jarige arts uit Utrecht over de streep op de Markt in Maastricht, met een voorsprong op van drie minuten op Yvonne van Vlerken.

Robin van der Kloor

Visser pakte halverwege het fietsen de leiding en stond die niet meer af. De atlete pakte daarmee ook het Nederlands kampioenschap, dat gelijktijdig met de Ironman werd gehouden.

MannenBij de mannen was er geen aparte categorie voor de profs, maar wel een Nederlands kampioenschap. De Limburgse toppers lieten het afweten omdat er geen punten voor het WK en geen prijzengeld te verdienen waren. De nationale titel ging naar Dirk Wijnalda.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lees ook: Dubbele inspanning bij Ironman: Mathon neemt Glenn op sleeptouw

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal