Els Visser zegeviert in Ironman van Maastricht

Print
Els Visser zegeviert in Ironman van Maastricht

Afbeelding: Harry Heuts

Els Visser heeft de vierde Ironman Maastricht gewonnen. Na 9.30 uur kwam de 28-jarige arts uit Utrecht over de streep op de Markt in Maastricht, met een voorsprong op van drie minuten op Yvonne van Vlerken.

Visser pakte halverwege het fietsen de leiding en stond die niet meer af. De atlete pakte daarmee ook het Nederlands kampioenschap, dat gelijktijdig met de Ironman werd gehouden. 

Mannen
Bij de mannen was er geen aparte categorie voor de profs, maar wel een Nederlands kampioenschap. De Limburgse toppers lieten het afweten omdat er geen punten voor het WK en geen prijzengeld te verdienen waren. De nationale titel ging naar Dirk Wijnalda.


Lees ook: Dubbele inspanning bij Ironman: Mathon neemt Glenn op sleeptouw

 

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen