Chantal Janzen komt op voor Eva Jinek na kritische column

Print
Chantal Janzen (39) is pissig op tv-recensent Ruud Maas van De Limburger die maandag in een column schreef over de hoogzwangere Eva Jinek die er volgens hem tijdens de laatste uitzendingen van haar talkshow 'niet representatief' uitzag. Op Instagram haalt Janzen fel uit naar Ruud Maas.

Volgens Janzen, die zelf vorig jaar het RTL-programma Time to Dancepresenteerde terwijl ze zwanger was van haar eind mei geboren zoontje Bobby, is de column niks anders dan een 'ruktekst'. "Kinderachtig en heel raar'', briest de presentatrice.  

Lees hier de column

Column
Ruud Maas schreef over Eva Jinek: 'Onderuitgezakt in een stoel, met haar opgezette benen uitgestrekt alsof ze op camping De Zwetende Otter zat, stelde ze Bill Clinton in een hotel vragen – goede overigens'. En: 'Haar, begrijpelijke, gezucht rond haar zwangerschap leidde af van het geweldige talent dat Jinek is. Waarom wilde ze zó graag bewijzen dat je zwanger een talkshow kunt presenteren? Je moet naar Eva willen kijken vanwege haar scherpte, niet om te zien of de bevalling tijdens de uitzending begint. Dat kreeg ze zelf gelukkig ook door – alleen net te laat – en dus ging ze een weekje eerder met zwangerschap'.

Eva maakte in maart bekend dat zij en haar vriend, producer Dexter van der Voorn, een kind verwachten. Wanneer ze is uitgerekend, is onbekend.

Reageren? Mail de lezersredactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen