Feestelijke dichterstour doet Werkgebouw in Maastricht aan

Print
Feestelijke dichterstour doet Werkgebouw in Maastricht aan

Afbeelding: poeziebus.nl

De Poëziebus die door Nederland en België toert, doet donderdag 9 augustus het Werkgebouw op het terrein van de voormalige Tapijnkazerne aan. Twintig podiumdichters zijn te beluisteren en te ontmoeten.

Enkele van de dichters geven ter plekke workshops over poëzie. Bezoekers kunnen ook zelf een onderwerp aandragen voor de dichters op het podium of zelfs een persoonlijk gedicht laten schrijven. 

Steltenbus
Publiek kan de dichters ook ontmoeten via de zogenaamde Steltenbus, een op een bus lijkende constructie met twee steltlopers die in de Maastrichtse binnenstad 'pop up' optredens geven. de Steltenbus is in de binnenstad te vinden van 13.00 tot 14.00 uur en van 15.30 tot 16.30 uur.

Het programma van de Poëziebus start om 14.00 uur en duurt tot 22.00 uur in de avond. 

Het vierde editie van de Poëziebus in Maastricht wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Letterkundig Centrum Limburg en het Elisabeth Strouvenfonds.

Meer informatie: www.poeziebus.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen