Vanaf zaterdag tijdelijk geen treinen tussen Maastricht en Randwyck

© ANP/Marcel van Hoorn

Er rijden van zaterdag 11 tot maandag 20 augustus wegens werk aan het spoor geen treinen tussen Maastricht en Randwyck. In die periode rijdt de sneltrein tussen Maastricht en Heerlen met een aangepaste dienstregeling. Ook rijden er minder treinen tussen station Randwyck en Valkenburg. Er worden op dat traject bussen ingezet.

Redactie

De trein van Maastricht Randwyck naar Valkenburg rijdt van 11 tot 20 augustus met een beperkte dienstregeling. De trein rijdt in deze periode niet door naar station Randwyck. Bovendien rijden op zaterdag 11 augustus tot 7.20 uur en zondag 19 augustus vanaf 22.32 uur geen treinen tussen Valkenburg en Maastricht Randwyck. Er worden vervangende bussen ingezet.

Reizigers vanuit Maastricht voor de richting Maastricht Randwyck kunnen wel gebruik maken van de treinen uit de richting Roermond, of van de reguliere stadsbussen.

Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden.

Meer informatie over de tijdelijke stremmingen is te vinden op www.ns.nl en op www.arriva.nl

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee