VVV geeft testspeler Borgmann contract

Print
VVV geeft testspeler Borgmann contract

Afbeelding: Youtube

VVV gaat verder met Axel Borgmann (24). De linksback heeft na een week proefdraaien een eenjarig contract afgedwongen met de optie voor nog een seizoen.

Borgmann deed afgelopen zaterdag een kwartier mee in de oefenwedstrijd tegen FC Volendam en trainde deze week met de selectie van Maurice Steijn waar hij een goede indruk achterliet.

Op de bank
Naar verluidt zal Borgmann zaterdagavond al op de bank zitten als VVV het in Tilburg opneemt tegen Willem II. Borgmann kan zowel op de linksback- als de rechtsbackpositie uit de voeten. "In een 1-4-4-2 formatie kan hij ook spelen als buitenste middenvelder", aldus technisch manager Stan Valckx.

De in Mülheim geboren Borgmann speelde in de jeugdopleidingen van MSV Duisburg en Schalke’04. Met de onder 19 van laatstgenoemde club veroverde hij de Duitse landstitel in 2012.

Van een doorbraak in het eerste elftal kwam het niet. Na een periode van twee seizoenen in het tweede elftal van Schalke verkaste hij in 2015 naar FC Vaduz. Daar speelde hij de afgelopen drie seizoenen.

Komt dat Schot
Kijk naar de eerste aflevering van Komt dat Schot: 

Speel mee met het voetbalspel

Het bekende gratis online Voetbalspel van De Limburger gaat weer van start. Met wekelijks kans op mooie geldprijzen en een totale prijzenpot van € 4.000.

Meespelen is heel eenvoudig. Eén keer inschrijven op delimburger.nl/voetbalspel en je kunt elke week je voetbalkennis testen op 5 boeiende wedstrijden.

Nieuw: Amateurclub Klassement
De 11 beste deelnemers van elke amateurclub bepalen de totaalscore. Na de Champions League finale maken we de balans op en verdelen we € 1.000 onder de verenigingen die het hele jaar door het beste hebben voorspeld.