Lastige puzzel voor VVV-coach Steijn

© ANP Pro Shots

VVV-coach Maurice Steijn zijn hoofd zit vol met vraagtekens. Door de blessures van vier aanvallers heeft de coach een lastige puzzel op te lossen om zijn ploeg zaterdagavond (18.30 uur) offensief goed voor de dag te laten komen tegen Willem II.

Qasim Hakim

Spits Peniel Mlapa zit in ieder geval niet bij de wedstrijdselectie. Of Ralf Seuntjens, Jay-Roy Grot en Johnatan Opoku er bij zijn is nog maar de vraag. Het drietal is nog altijd niet fit. Seuntjens en Opoku deden deze week wel al mee met de groepstraining. "Het wordt een grote puzzel", aldus VVV-coach Maurice Steijn die met VVV in de voorbereiding wel ongeslagen bleef ondanks de personele problemen.

Vetrouwen"Die overwinningen op FC Twente en FC Volendam zeggen mij weinig, in tegenstelling tot het gelijkspel tegen Werder Bremen. Voor ons een grote ploeg waar je niet van verliest. Dat heeft mijn spelers vertrouwen gegeven", zegt Steijn. Aanwinst Axel Borgmann maakt deel uit van de wedstrijdselectie en zal op de bank beginnen. Dat geldt ook voor Evert Linhorst die voldoende hersteld is van zijn kuitblessure die hij vorige week opliep in de oefenwedstrijd tegen FC Volendam.

Bij tegenstander Willem II zwaait Adrie Koster sinds dit seizoen de scepter. Koster was van 2003 tot en met 2005 hoofdtrainer van VVV.

Komt dat SchotKijk naar de eerste aflevering van Komt dat Schot:

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee